INDKØBSKURV: Ved betaling
TIL KURV
Til forsiden
Rødvine
Hvidvine
Rosévine
Mousserende vine
Dessertvine
Sherry
Delikatesser
Køb billet her
Økologiske - og Biodynamiske vine

TILMELD NYHEDSBREV

Nyheder fra vinkælderen, information om kommende vinrejser samt andre relevante oplysninger ...


  

Nyhedsmail

Med jævne mellemrum sender Thingstedhus en e-mail til interesserede kunder om nyheder, specielle tilbud, restpartier og så videre. Ønsker du også disse e-mails, kan du tilmelde dig ved at udfylde og sende formularen til venstre.

Du kan altid framelde dig igen ved at indtaste din e-mail adresse og så klikke på knappen "Frameld".

Nyhedsbrev pr. 7. juni 2018:
 


Thingstedhus, den 7. juni 2018

Vin til asparges!!!

 

      

Asparges sæsonen er på sit højeste. Og jo, du kan sagtens drikke vin til asparges. Du skal  bare undgå de alt for fede og fadlagrede hvidvine og i stedet vælge nogle mere friske og mineralske vine. En god Riesling eller Sylvaner fra Alsace vil være gode bud, men en god Crémant vil også være velegnet.

Vi har derfor sammensat en smagekasse med 3 forskellige vine fra Domaine Schaeffer-Woerly, som ligger i Dambach-La-Ville lige midt i Alsace. Her laver man alle de kendte "syv søstre", som vinene fra Alsace også kaldes under et. Desuden laver man nogle ganske fremragende Crémanter. Vinene fra Schaeffer-Woerly er fra og med 2014 certificeret som økologiske vine. 

 Smagekassen indeholder: 

2 fl. Sylvaner er en dejlig velsmagende, liflig blød vin med en let nøddeagtig smag. Med sin friskhed og ikke for tørre smag er den meget velegnet til frokostbordet, til fisk og skaldyr og som aperitif. 

2 fl. Rieslingen har en flot lys gylden farve og en duft, der minder om friske blomster og modne frugter. Smagen er frisk, ren og lang. Velegnet til skaldyr, fiskeretter og lyst kød.

2 fl.Crémant d'Alsace har en lys gul farve og en intens duft, der minder om citrusfrugter og æbler. Den fylder godt i munden og den tørre smag er både frisk og meget liflig. Denne flotte Cremant er nok det tætteste, man kommer ægte champagne. Fyldig, frugtig og karakterfuld. Perfekt som aperitif eller til skaldyr og lette lyse retter.


Normalprisen for de 6 fl. er kr. 656,00
Tilbud i denne uge:
Smagekasse med 6 fl. - som ovenfor beskrevet 
kun kr. 500,00
Du sparer 156,00 kr. = 24%

Vi har kun lavet 20 kasser, som vi sælger efter princippet "først til mølle...."
Tilbudsprisen gælder kun ved afhentning.


 

Rosévejret ser ud til at fortsætte.

Vi gentager derfor vores tilbud på en smagekasse med rosévine.

Rosé Chic, Frankrig

Tavel, Frankrig.

Libre Cour, Frankrig

Roséchic fra Domaine de la Catherinette er især meget værdsat som aperitif. Duften er elegant floral og den let sødlige smag er fint afbalanceret og har en forfriskende finish.
kr. 110,00.

Tavel har en enestående kombination af friskhed, elegance og fylde, som næppe nogen anden rosévin kan fremvise. Tavel er en tør vin, men med et let strejf af sødme.
kr. 110,00

Libre Cours rosé har en lys rosa farve og enduft af modne røde bær. I smagen fornemmes pink grapefrugt og modne sommeræbler og den lange eftersmag er rig på frugt. kr.85,00

     

Clot d'Encis, Spanien

Brau de Bot, Spanien

Godelia, Spanien

Clot d'Encis er lavet udelukkende på Grenache-druer. Den har en fin duft af vilde blomster og smagen er liflig og frisk uden at være syrlig. Velegnet til fisk, lyst kød og som aperitif.
kr. 59,50

Brau de Bot har en smuk jordbærrød farve og en fin duft af sommerblomster. Smagen frisk og liflig og med en god balance mellem syre og sødme. Velegnet både som aperitif og til frokostbordet.
kr. 56,50

Godelia rosé har en strålende lyserød farve og en liflig duft af fersken og melon. Smagen er frisk og med et fint strejf af jordbær, fersken og melon i eftersmagen. God til lette sommerretter og som aperitif.
kr.105,00


Normalprisen for de 6 flasker er 526,00
men køber du dem i en smagekasse,
er prisen kun 400,00 kr.
Du sparer kr. 126,00 = 24%

Med venlig hilsen

THINGSTEDHUS

 THINGSTEDHUS nu på Facebook

Du kan framelde dig mailinglisten her. 

N.B. Vinimport ApS
CVR-nr. 27 29 90 75 THINGSTEDHUS
Skanderborgvej 29
8751 Gedved
Tlf. 75 66 40 88

www.thingstedhus.dk
info@thingstedhus.dk

 

Vore alm. åbningstider for detailsalg:

Torsdage: kl. 15.00 - 18.00
Fredage: kl. 13.00 - 18.00
Lørdage: kl. 10.00 - 14.00

Passer disse åbningstider
dig ikke så godt, er du meget velkommen til at ringe.

N.B. Vinimport Aps THINGSTEDHUS Skanderborgvej 29, 8751 Gedved T: 75 66 40 88 F: 75 66 40 99 M: info@thingstedhus.dk W: thingstedhus.dk CVR-nr. 27 29 90 75