|
 |
|
Confit de Canard 1980 g
Kort fortalt er Confit de Canard and, der er tilberedt i eget fedt. Først saltes låret og derefter koges det i andefedt indtil det er helt fantastisk mørt og kødet på det nærmeste falder af benet.
Tilberedning af Confit de Canard: Tag lårene op af dåsen og fjern konserveringsfedtet. Brun lårene i en ovn i 25-30 minutter ved. 200 grader til de er let sprøde. Grill dem eventuelt til sidst. Husk undervejs at overhælde lårene med andefedtet.
Tilbehør: Faste kogte kartofler skæres i tynde skiver og krydres med salt. Herefter steges de forsigtigt i andefedt (fra dåsen) indtil de er gyldenbrune på begge sider. Når de er næsten klar kan der tilsættes lidt løg i tynde skiver og som er stegt bleggule i en anden pande.
|
|

|
|
|
|
|
| | |
|
|