INDKØBSKURV: Ved betaling
TIL KURV
Til forsiden
Rødvine
Hvidvine
Rosévine
Mousserende vine
Dessertvine
Sherry
Delikatesser
Køb billet her

 

Confit de Canard med

Pommes Sarladaises

Confit de Canard har sin oprindelse i Sydvestfrankrig. Det er andelår, som først er blevet saltet og derefter langtidskogt i deres eget fedt.

Efter at du har åbnet dåsen, tages lårene op fra fedtet og renses for overskydende fedt. Lårene kan nu enten ristes ved meget høj temperatur i ovnen eller på panden. De skal kun have 15 minutter for at være klar til servering.

Som tilbehør kan anbefales Pommes Sarladaises, kartofler stegt i andefedt med finthakket bredbladet persille og hvidløg. Til 4 personer skal der hertil bruges:

Ca. 1000 gram kartofler, som skæres i tern elle store skiver

4 spiseskefulde andefedt (fra dåsen med Confit de Canard)

3-4 mellemstore fed hvidløg

1 håndfuld bredbladet persille

Eventuelt lidt Timian

Salt og peber

Eventuelt lidt andesky (fra dåsen med Confit de Canard)

Denne blanding steges i ovnen - eller på en pande - indtil kartoflerne er møre. Bruger man en ovn, kan man blot lade andelårene ligge oven på blandingen de sidste 15 minutter før retten serveres.

Som tilbehør er godt brød eller en enkel salat med en god olie/eddikedressing suverænt.

PS: Hvis der stadig er fedt tilovers i dåsen, kan denne bruges til en rigtig god krydderfedt. Kog det resterende andefedt op med tilsvarende mængde svinefedt og tilsæt revet løg, æbler, salt og peber efter behag. Så har du det bedst tænkelige krydderfedt klar til julens frokoster.

N.B. Vinimport Aps THINGSTEDHUS Skanderborgvej 29, 8751 Gedved T: 75 66 40 88 F: 75 66 40 99 M: info@thingstedhus.dk W: thingstedhus.dk CVR-nr. 27 29 90 75